INTERNE BEDRIJFSPOST

nieuws

PRIJSSTIJGING

Vanaf 1 januari 2019 gaan de tarieven van ons omhoog. Naast de indexering zoals gepubliceerd door het CBS rekenenen wij een klein percentage voor de relatief flinke stijging van de brandstofprijzen in de voorbije maanden. De indexering bedraagt 2,3%.

Omdat postbedrijven eveneens hun portotarieven verhoogden hebben wij die stijging meegenomen in onze posttarieven. U kunt deze tarieven bij ons opvragen.

KOSTENLOOS UITPROBEREN?

Wij beloven dat onze diensten uw postverwerking efficiënter en professioneler maken. Én we beloven dat u hierdoor kosten drukt en dus geld bespaart.

Graag nodigen wij u uit de proef op de som te nemen.

Kies de dienst(en) waarmee u kennis wilt maken. Wij verrichten de werkzaamheden vervolgens 2 weken uit, zonder dat bij u in rekening te brengen.

Op de offerteformulieren onderaan de diensten op deze website kunt u ons kenbaar maken of u de proef op de som wilt nemen.

STUURT U UW PAKKETTEN AANGETEKEND?

Veel van onze klanten versturen hun pakketten aangetekend. Maar is dat eigenlijk wel nodig?

In veel gevallen worden pakketten
aangetekend verstuurt om er zeker van te zijn dat het aankomt. Maar ook een 'gewoon' pakket kunt u volgen via Track&Trace. Daar kunt u contoleren of en wanneer het pakket bezorgd is. Het is in dat geval niet verzekerd tot € 500,00. Maar is deze verzekering nodig? Niet altijd.

Wanneer u een pakket zonder aantekenen verstuurt betaalt u € 1,60 minder. De moeite waard.