INTERNE BEDRIJFSPOST

post frankeren

Wat is dit?

Interne Bedrijfspost frankeert al uw te versturen poststukken. Wij versturen de post in Nederland met o.a. de postbedrijven PostNL, DPD, DHL, FEDEX en UPS.

Met postbedrijven in het buitenland heeft Interne Bedrijfspost speciale contracten afgesloten. Hierdoor kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden.Hoe gaat dat?

Interne Bedrijfspost frankeert uw post tegen een voordelig tarief. Onze portoprijzen liggen lager dan de gebruikelijke tarieven. Tot wel 11%. Ook spoedbezorging vóór 10.00u een werkdag later zit in ons pakket.

Een frankeermachine heeft u niet nodig. Door niet zelf te frankeren met een frankeermachine bespaart u jaarlijks gegarandeerd tientallen euro's.

De portotarieven voor alle landen in Europa kunnen wij u aanbieden tegen bijzonder lage prijzen. Door zogenaamde bulkcontracten met buitenlandse postbedrijven, zoals BPost en Deutsche Post, genieten wij grote kortingen. En daarvan geniet u mee!

Uw voordelen

Wanneer u dagelijks (grote of kleine  hoeveelheden) post verstuurt, of wanneer u een mailing wilt versturen, dan is werken met ons bedrijf voor u een prima keuze. Door de kortingen die wij bij alle postbedrijven krijgen, kunnen wij u de meest voordelige tarieven bieden. Informeer naar deze tarieven via onderstaande offerte-knop.

Interne Bedrijfspost vindt dat de kwaliteit van haar dienstverleningen aan u als klant op zijn best moet zijn. Daarom kiezen wij zorgvuldig onze partners. Bijvoorbeeld PostNL, Business Post.